Az előző hónapokban nem volt szünet a Termičar doo részére.
Befejeződtek az év elején elkezdett munkálatok :
- a vízgőz , nagynyomású levegő és melegviz hálózat összekötése az UHT épületben, valamint a munkálatok a gőzhálózat, kondenzátumok és süritett levegő hálózat összekötésén a tejbegyüjtő és pasztőröző részlegen, az IMLEK AD Padinska Skela-i üzemében.
- Befejeződött a gőz és kondenzvíz hálózat teljes beépítése a kazánházban, az új vulkanizálási részlegen
- a 15t/h kapacitású 18 bár üzemi nyomású harmadik gőzkazán teljes felszerelése
- a második kazán felszerelése másodlagos gazdaságositóval és a többi felszereléssel mint a gázvezeték, tápszivattyú.....
Júliusban befejeződtek a munkálatok a gőz, süritett levegő, kondenzátumok fő hálózatán, a NESTLE ADRIATIC S Surčini ketchup üzemében.
2020-ban, nagy örömünkre, saját városunkban is végeztünk munkálatokat. Óbecsén, a Petőfi Sándor általános iskola torna termében beépitettünk két gázkazánt, és a fütéshez szükséges felszerelést.
Úgyszintén, a SOJAPROTEIN doo megbizott bennünket három szerződéssel. Mi ezeket a munkálatokat időben és minőségesen teljesitettük.
2020 harmadik negyedében munkálatokat végeztünk a vizgőz hálózat összekötésén az IMLEK AD Padinska Skela-i savanyú tejtermékek részlegén. Munkálatokat végeztünk a vizgőz és kondenzviz hálózat felszerelésén az új TWINS üzemig, a HENKEL SRBIJA doo Kruševac üzemében. A munkálatok befejezését október közepére tervezzük.
Láthatáron van egy újabb épitési terület, ahol munkálatokat végzünk egy melegvizes kazánház felszerelésén, az Újvidéki BARRY CALLEBAUT csokoládé gyárban.

Hirek

Csapatbővités új mérnökökkel, a munkálatok befejez...
01 szept. 2023

  A megnövekedett munkakövetelés miatt kibővítettük szakmai csapatunkat két gépészmérnökkel, igy a tapasztalt mérnökök mellett, ak [ ... ]

Tovább...
A 2022. év elején 5 új szerződést írtunk alá...
20 dec. 2022

  A 2022-es évet 5 új szerződés megkötésével kezdjük, új kazánházak kiépitésére.
Gmbh üzemmel szerződést kötött [ ... ]

Tovább...
Különösen sikeres 2021. év
20 dec. 2021

  A 2021. év a Termičar doo vállalat részére különösen sikeres volt. Befejeztük a korábban leszerződött munkálatokat. Büszkék vag [ ... ]

Tovább...
A Termičar megállás nélkül dolgozott 2020-ban is...
11 nov. 2019


Az előző hónapokban nem volt szünet a Termičar doo részére.
ődtek az év elején elkezdett munkálatok :
vízgőz , nagynyomású lev [ ... ]

Tovább...
Sarajevski Kiseljak-befejeződött a kazánház építés...
09 nov. 2018

Befejeződött a kazánház kiépitése és a 3200 kg/h gőz kapacitású háromhuzatú kazán felszerelése, valamint a kisérő hálózat kivitelez [ ... ]

Tovább...